melange uitvaart begeleiding

vakkundig, verzorgd en vertrouwd

Over Melange uitvaartbegeleiding

Melange uitvaartbegeleiding is er voor iedereen: vroeggeborenen, baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van nabestaanden die extra zorg behoeven, zoals mensen met een verstandelijke beperking, gedragsproblemen of een psychiatrische stoornis. Onze diensten worden door elke uitvaartverzekering vergoed.

Wij kunnen desgewenst alle praktische zaken rond de uitvaart voor u verzorgen, van het drukwerk tot de opbaring, het vervoer, de uitvaart en alle wettelijk vereiste administratieve handelingen. Daarnaast kunnen wij u begeleiden en ondersteunen bij het vormgeven van het afscheid.

Uw wensen vormen het uitgangspunt voor een persoonlijke, op maat gesneden uitvaart. Samen met u zoeken we naar het mooie, unieke en bijzondere in het leven van de overledene. Stap voor stap kijken we hoe uw herinneringen, gevoelens en overpeinzingen treffend kunnen worden vormgegeven in een plechtigheid die bij u past. Zodat het afscheid als een betekenisvolle herinnering voortleeft bij u en andere nabestaanden.

Over Antoinette Steenbeek

Antoinette Steenbeek is de oprichter en eigenares van Melange Uitvaartbegeleiding. Ze is gecertificeerd uitvaartbegeleidster en bestuurslid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU).

Na haar studie maatschappelijk werk en dienstverlening volgde Antoinette een post-HBO-opleiding rouw- en verlieskunde. Ze is SCHIP-therapeut en mediator, en gediplomeerd ritueelbegeleider voor kinderen en volwassenen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het coachen van mensen met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek die begeleiding behoeven rond een uitvaart. In haar eigen woorden: "Iedereen heeft recht op een toegewijde begeleiding."

Antoinette Steenbeek wordt ook door andere uitvaartorganisaties ingeschakeld bij complexe uitvaarten waarvoor specifieke ondersteuning en expertise noodzakelijk is. Op verzoek van medische centra en professionals in de uitvaartbranche geeft zij trainingen en lezingen op maat.

antoinette steenbeek

"Iedereen die iemand verliest wil gehoord en ondersteund worden, met oog voor zijn of haar situatie en wensen."

Samen sterk.