uitvaart begeleiding

tussen kwetsbaarheid en kracht

Melange, uitvaartbegeleiding bij overlijden van volwassenen

Melange uitvaartbegeleiding begeleidt u voor, tijdens en na de uitvaart van uw dierbare. Wij kunnen alle praktische zaken voor u verzorgen, van het drukwerk, de laatste verzorging en de opbaring tot het vervoer, de uitvaart en alle wettelijk vereiste administratieve handelingen.
Daarnaast kunnen wij u begeleiden en ondersteunen bij het vormgeven van het afscheid. Uw wensen vormen het uitgangspunt voor een persoonlijke, op maat gesneden uitvaart.
Melange uitvaartbegeleiding bij overlijden van volwassenen

Melange Ecole, trainingen en workshops

Melange Ecole biedt vakinhoudelijke trainingen en workshops aan om kennis te verdiepen en inzicht te krijgen in het hoe of het waarom. De kennis die je opdoet is toepasbaar tijdens het begeleiden van nabestaande die een verlies meemaken of afscheid moeten nemen. Ook is er tijdens de training of workshop oog voor jou als professional. Als begeleider ontzorgen we nu eenmaal graag. De focus ligt op het verhogen van de kwaliteit van je professionaliteit en het praktijk is daarbij een belangrijk speerpunt.
Melange Ecole, trainingen en workshops

Petit Melange, hulp bij overlijden vroeggeborenen

Petit Melange richt zich op de uitvaartzorg voor vroeggeborenen. Als een kind overlijdt tijdens de zwangerschap, rond de bevalling of kort daarna, vallen alle aangrijpende emoties van het begin en het einde van het leven samen. Ook als een gewenste zwangerschap wordt afgebroken, bijvoorbeeld als prenatale diagnostiek uitwijst dat het ongeboren kind een ernstige afwijking heeft, gaan plotseling alle toekomstverwachtingen verloren. Petit Melange biedt ondersteuning met directe hulp en advies.
Petit Melange, hulp bij overlijden vroeggeborenen

Melange Junior, begeleiding bij overlijden van kinderen

Melange Junior richt zich op de uitvaartzorg voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Wij kunnen alle praktische zaken voor, tijdens en na de uitvaart voor u verzorgen. Daarnaast kunnen wij u begeleiden en ondersteunen bij het vormgeven van het afscheid.
Melange Junior staat elke dag klaar om u te begeleiden en vragen te beantwoorden. Vier tot zes weken na de uitvaart nemen we contact op om met u terug te blikken. Was het naar wens, hoe gaat het nu en wat is er nog nodig?
Melange Junior, begeleiding bij overlijden van kinderen

WIST U DAT...

Nabestaanden maken vaak gebruik van de diensten van de uitvaartondernemer die is gekoppeld aan de uitvaartverzekering van het gezin. Dit hoeft niet. Als verzekerde heeft u de vrije keuze welke uitvaartonderneming de uitvaart gaat verzorgen.

EN WIST U DAT...

Melange is een dementievriendelijke organisatie. Wij bieden een veilige omgeving voor álle klanten en bezoekers, ook als zij dementie hebben. Wij weten hoe wij mensen met dementie het beste kunnen benaderen.

Melange Junior, begeleiding bij overlijden mensen met COMPLEX GEDRAG

WORDS OF WISDOM
meer woorden van troost