uitvaart volwassenen

tussen gevoel en verstand

Melange Senior

Melange uitvaartbegeleiding begeleidt u voor, tijdens en na de uitvaart van uw dierbare. Wij kunnen alle praktische zaken voor u verzorgen, van het drukwerk, de laatste verzorging en de opbaring tot het vervoer, de uitvaart en alle wettelijk vereiste administratieve handelingen. Daarnaast kunnen wij u begeleiden en ondersteunen bij het vormgeven van het afscheid.

Uw wensen vormen het uitgangspunt voor een persoonlijke, op maat gesneden uitvaart. Samen met u zoeken we naar het mooie, unieke en bijzondere in het leven van de overledene. Stap voor stap kijken we hoe uw herinneringen, gevoelens en overpeinzingen treffend kunnen worden vormgegeven in een plechtigheid die bij u past. Zodat het afscheid als een betekenisvolle herinnering voortleeft bij u en andere nabestaanden.

Verzorgd en vertrouwd

Als uw dierbare overlijdt, is dat een ingrijpende, intense, en zeer persoonlijke ervaring. Rouwbegeleiding vormt de rode draad bij Melange, vanaf de eerste kennismaking. Vier tot zes weken na de uitvaart nemen we contact op om met u terug te blikken. Was het naar wens, hoe gaat het nu en wat is er nog nodig?

Als u weet dat u zelf binnenkort gaat overlijden, kan het rust geven om uw uitvaart alvast te regelen. Misschien vindt u het prettig om de persoon die straks uw uitvaart organiseert zelf te ontmoeten en uw wensen door te nemen.
Vragen en idee├źn die u bezighouden kunnen wij telefonisch of persoonlijk bespreken.

Onze diensten worden door elke uitvaartverzekering vergoed.

Vakkundig, verzorgd en vertrouwd.