uitvaart vroeggeborenen

groots door klein te zijn

Petit Melange

Petit Melange richt zich op de uitvaartzorg voor vroeggeborenen.

Als een kind overlijdt tijdens de zwangerschap, rond de bevalling of kort daarna, vallen alle aangrijpende emoties van het begin en het einde van het leven samen. Ook als een gewenste zwangerschap wordt afgebroken, bijvoorbeeld als prenatale diagnostiek uitwijst dat het ongeboren kind een ernstige afwijking heeft, gaan plotseling alle toekomstverwachtingen verloren.

Keuzes

Bij het afscheid nemen van een kind moeten opeens allerlei beslissingen worden genomen; begraven, cremeren of -onder de 24 weken zwangerschap- een kindje achterlaten in het ziekenhuis.
Petit Melange biedt vanaf het eerste moment dagelijks ondersteuning met directe hulp en advies, zodat ouders afscheid kunnen nemen van hun kindje op een manier die bij ze past.
Vier tot zes weken na de uitvaart nemen we contact op om met u terug te blikken. Was het naar wens, hoe gaat het nu en wat is er nog nodig?

Onze diensten worden door elke uitvaartverzekering vergoed. Soms kan er gebruik worden gemaakt van een coulance regeling van uw lopende uitvaartverzekering.

Samen sterk.